Fizetés és szállítás

 

Hogyan fizethetem ki a terméket?

Termékeink költségét a honlapunkon többféleképpen rendezheti, többek között bankkártyás átutalással a Paylike rendszerén keresztül, vagy választhatja az utánvétes fizetést, mely esetben partnerünk a csomagküldő futárszolgálat biztosít fizetési lehetőségeket. Amennyiben az utánvétes fizetést választja kérjük mindig álljon rendelkezésére elegendő készpénz a csomag átvételéhez. 

Hogyan ellenőrizhetem a megrendelésem állapotát?

Minden megrendelőnk kap egy nyomkövetési számot az e-mail fiókjára. Ezen szám segítségével a rendelését a csomagküldő nyomkövetési felületén követheti. A felület eléréséhez kattintson ide. 

Hogyan számoljuk ki a teljes árat és mennyi a szállítási idő?

Termékeinket minden csomagküldő átvevőhelyen átveheti vagy kérheti a házhozszállítást, melyhez bizonyos mértékű felárat számol fel a futárcég. A szállítási idő a megrendelés feldolgozásától számított 2-3 munkanap. Az utánvétes fizetés felára 290 Ft.  
Kiegészítés: A koronavírus járvány gazdaságra gyakorolt hatásának következményeként a kiszállítás néhány esetben hosszabb ideig tarthat, amire sajnos nincs ráhatásunk, ezekben az esetekben szíves türelmüket kérjük.

Csomagküldő

 
Csomagpont kiszállítás